Nieuw Meerzicht

Lisse - Lisse
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

Nieuw Meerzicht verrijst tussen de Gasstraat en Kanaalstraat in Lisse en de Ringvaart van de Haarlemmermeerpolder. Een mooie, centrale plek waar 64 woningen komen met voor elk wat wils. De woningen zijn dan ook heel divers. Van beneden-boven-woningen tot rijwoningen in verschillende prijsklassen en riante twee-onder-een-kapwoningen, tot een vrijstaande woning. Overal in de wijk geniet je van groen, rust, ruimte en vrijheid.

Wonen in het hart van de bollenstreek

Lisse vormt het hart van de bollenstreek. De Keukenhof is vlakbij en ook ben je zo op het strand van Noordwijk of Katwijk. Maar ook in Lisse zelf kom je niks tekort. Scholen, winkels, sportclubs en het openbaar vervoer vind je allemaal in de buurt. Daarnaast is Lisse rijk aan gezellige restaurants en caf├ęs en heeft het een bruisend centrum. En wil je erop uit? In de buurt kun je eindeloos wandelen en fietsen en met de auto zit je binnen 20 minuten in Leiden of Haarlem. Dat alles maakt Nieuw Meerzicht een geweldige plek om te wonen, te leven en te beleven.

Van alles een beetje meer

Met dank aan omwonenden en toekomstige bewoners, die mee mochten denken over hoe de wijk eruit moest gaan zien, is in Nieuw Meerzicht alles net even meer dan in een traditionele nieuwbouwwijk. Dat zorgt voor een samenhangend geheel met minder woningen dan in eerdere plannen, maar meer ruimte, meer kwaliteit, meer groen en een betere toegankelijkheid met voldoende parkeerplekken. Daardoor is Nieuw Meerzicht straks een echt Lissense wijk, maar wel met net dat beetje meer.

Start bouw verwacht eind 2019

Nieuw Meerzicht krijgt steeds meer vorm. Op dit moment wordt het bestemmingsplan voorbereid zodat het ter inzage kan worden gelegd. Ook de openbare ruimte wordt uitgewerkt en de architect scherpt het ontwerp van de woningen verder aan. De doelstelling is dat we in het voorjaar van 2019 de huidige bebouwing gaan slopen. Naar verwachting wordt half april het bestemmingsplan ter inzage gelegd. Als er geen zienswijzen worden ingediend kunnen we voor de zomer in verkoop, met als doelstelling om voor het einde van het jaar te starten met de bouw. Stel je voor: kerst 2020 kan je al wonen in je nieuwe huis.

Like de Facebookpagina om op de hoogte te blijven: https://www.facebook.com/nieuwmeerzicht/

Meer informatie

Kenmerken

Project
Nieuw Meerzicht
Start verkoop
2019 (4e kwartaal)
Koopwoningen
64
Type woningen
2-onder-1-kap, Appartement, Geschakeld, Hoekwoning, Tussenwoning, Vrijstaand

Voorzieningen

Voorz. binnen 1 Km.
Supermarkt

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Lisse.

Aanmelden