Nieuw Meerzicht

Lisse - Lisse
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

Timpaan herontwikkelt een deel van het bedrijventerrein Meerzicht te Lisse tot woningbouw. De locatie is gelegen tussen de Gasstraat en de Kanaalstraat te Lisse.
 
De ontwikkeling heeft vertraging opgelopen omdat we het eerdere plan niet meer bij deze tijd vonden passen. Samen met de stedenbouwkundige en de gemeente bekijken we het plan nog eens kritisch. We geven zo het verbeterde plan, binnen de uitgangspunten en randvoorwaarden, meer kwaliteit. In het verbeterde plan komen iets minder woningen.
 
De komende periode werken wij verder aan het plan. Het bestemmingsplan zal verder worden voorbereid zodat dit kan worden gepubliceerd en de openbare ruimte zal verder worden uitgewerkt. Daarnaast zal de architect het ontwerp van de woningen verder uitwerken.

De doelstelling is dat we in het voorjaar de huidige gebouwen gaan slopen. Rond de zomer van 2019 willen we dan in de verkoop om zo nog aan het einde van het jaar te kunnen beginnen met bouwen. Dit is uiteraard onder voorbehoud.

Woningtypes

Nieuw Meerzicht belooft een prachtige wijk te worden. In het plan komen diverse woningen: sociale huurwoningen en koopwoningen voor starters, doorstromers, voor jongeren en ouderen, voor een- of tweepersoonshuishoudens en gezinnen. Met het plan spelen we daarmee in op de woningbehoefte van Lisse.
 
Het type woningen is dan ook heel divers, van rijwoningen in verschillende prijsklassen, riante twee-onder-één-kapwoningen tot enkele vrijstaande woningen.

Samen met de stedenbouwkundige, de architect en BAM Wonen wordt gewerkt aan een plan dat goed past binnen Lisse wat betreft beeld en architectuur. Ondanks de grote diversiteit van woningtypes, zorgen we er samen voor dat het een prachtige samenhangende wijk wordt.

Like de Facebookpagina om op de hoogte te blijven: https://www.facebook.com/nieuwmeerzicht/

Meer informatie

Kenmerken

Project
Nieuw Meerzicht
Start verkoop
2019 (4e kwartaal)
Koopwoningen
73
Type woningen
2-onder-1-kap, Hoekwoning, Tussenwoning

Voorzieningen

Voorz. binnen 1 Km.
Supermarkt

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Lisse.

Aanmelden