Nieuw Meerzicht

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Lisse - Lisse
Actueel aanbod

€ 198.000,- tot € 699.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
75 - 175m2
Kaveloppervlak
95 - 441m2

Over dit project

Nieuw Meerzicht verrijst tussen de Gasstraat en Kanaalstraat in Lisse en de Ringvaart van de Haarlemmermeerpolder. Een mooie, centrale plek waar 60 woningen komen met voor elk wat wils. De woningen zijn dan ook heel divers. Van beneden-boven-woningen tot rijwoningen in verschillende prijsklassen en riante twee-onder-een-kapwoningen, tot een vrijstaande woning. Overal in de wijk geniet je van groen, rust, ruimte en vrijheid.

Wonen in het hart van de bollenstreek

Lisse vormt het hart van de bollenstreek. De Keukenhof is vlakbij en ook ben je zo op het strand van Noordwijk of Katwijk. Maar ook in Lisse zelf kom je niks tekort. Scholen, winkels, sportclubs en het openbaar vervoer vind je allemaal in de buurt. Daarnaast is Lisse rijk aan gezellige restaurants en caf├ęs en heeft het een bruisend centrum. En wil je erop uit? In de buurt kun je eindeloos wandelen en fietsen en met de auto zit je binnen 20 minuten in Leiden of Haarlem. Dat alles maakt Nieuw Meerzicht een geweldige plek om te wonen, te leven en te beleven.

Van alles een beetje meer

Met dank aan omwonenden en toekomstige bewoners, die mee mochten denken over hoe de wijk eruit moest gaan zien, is in Nieuw Meerzicht alles net even meer dan in een traditionele nieuwbouwwijk. Dat zorgt voor een samenhangend geheel met minder woningen dan in eerdere plannen, maar meer ruimte, meer kwaliteit, meer groen en een betere toegankelijkheid met voldoende parkeerplekken. Daardoor is Nieuw Meerzicht straks een echt Lissense wijk, maar wel met net dat beetje meer.

Verkoop

Alle woningen in Nieuw Meerzicht zijn verkocht of staan onder optie. Je kan je nog wel als reservekandidaat opgegeven. Vul daarvoor het online formulier in voor de woning(en) van jouw voorkeur.

Heb je vragen over (een van) de woningen? Neem contact op met de makelaar:

Van der Meer Makelaars & Taxateurs
0252-430900
lisse@vandermeermakelaars.nl

Like de Facebookpagina om op de hoogte te blijven: https://www.facebook.com/nieuwmeerzicht/

Meer informatie

Kenmerken

Project
Nieuw Meerzicht
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
60
Prijs
€ 198.000,- tot € 699.000,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Appartement, Geschakeld, Hoekwoning, Tussenwoning, Vrijstaand

Voorzieningen

Voorz. binnen 1 Km.
Supermarkt

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Lisse.

Aanmelden