't Nieuwe Havenkwartier

Lisse - Lisse
Actueel aanbod

€ 505.000,- tot € 535.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
200 - 200m2
Kaveloppervlak
144 - 144m2
Aantal slaapkamer(s)
4

Over dit project

Bouw reeds gestart, nog 1 herenhuis beschikbaar!

Er is reeds aanvang gemaakt met de bouw van de riante herenhuizen midden in het centrum van Lisse. De gezellige drukte van het dorp kan je binnen een minuut opzoeken, maar als je eenmaal de voordeur achter je dicht trekt dan is het heerlijk ontspannen wonen. In basis heeft de woning ca. 200 m2 aan GBO en standaard 4 ruime slaapkamers. Door de extra 4e laag heb je bijvoorbeeld de mogelijkheid om kantoor aan huis realiseren. En na een lange werkdag sla je de dubbele tuindeuren open en geniet je nog van de middag en avondzon in de tuin. Fijn is ook dat je altijd een plek hebt om je auto te parkeren door de 2 parkeerplaatsen op eigen terrein.

- Wonen midden in het centrum van Lisse
- Herenhuis met ca. 200 m2 aan woonoppervlakte
- Kaveloppervlak ca. 144 m2
- Standaard 4 ruime slaapkamers
- De extra etage geeft mogelijkheid tot kantoor aan huis
- Tuin gelegen op zuidwesten (middag- en avondzon)
- Luxe afwerkingsniveau met o.a. houten kozijnen zonder bovenlicht
- Altijd verzekert van een parkeerplaats

Is dit waar u naar op zoek bent? Dit is uw kans! Er is nog één woning beschikbaar. Neem contact op met het verkoopteam van Van der Meer (0252-430900) of De Leeuw makelaardij (071-4051616)voor de mogelijkheden.

't Nieuwe Havenkwartier
Op een steenworp afstand van het gezellige centrum van Lisse, wordt het nieuwbouwproject ’t Nieuwe Havenkwartier gerealiseerd. Op het voormalige HOBAHO-terrein worden 44 woningen en 21 appartementen gerealiseerd. De diversiteit die Lisse kenmerkt, is ook in ‘t Nieuwe Havenkwartier terug te vinden. Er is voor ieder wat wils!

Lisse is rijk aan goede voorzieningen en is met een bruisend winkelcentrum en de Keukenhof al jaren het hart van de bollenstreek. De komst van ’t Nieuwe Havenkwartier geeft de Lissenaren en ook de mensen van buitenaf dé unieke kans om dichtbij het centrum te wonen in een royale woning met grote tuin of een ruim appartement. Met het strand van Noordwijk en Katwijk nabij, en de steden als Leiden en Haarlem op nog geen 20 minuten rijden, is ’t Nieuwe Havenkwartier dé uitgelezen woonkans.

Meer informatie

Kenmerken

Project
't Nieuwe Havenkwartier
Koopwoningen
65 (waarvan 3 beschikbaar)
Prijs
€ 505.000,- tot € 535.000,-
Type woningen
Tussenwoning

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats eigen terrein
Tuin
Tuin op het Westen, Tuin op het Zuiden
Bijgebouwen
Schuur (hout)
Eigendom
Volle eigendom
Verwarming
Vloerverwarming
Voorz. binnen 1 Km.
Basisschool, Busstation, Kinderdagopvang, Restaurant/cafetaria, Sportcomplex, Supermarkt, Winkelcentrum

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Lisse.

Aanmelden