De Beurs Haven 4

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Lisse - Lisse
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.
Huurprijzen n.n.b.

Over dit project

Bijzonder fijn wonen
De Beurs, de beste deal in Lisse centrum!
Op deze plek was ooit café restaurant “De Beurs” op Haven 4 gevestigd. De beurs was het trefpunt van bollenhandelaren, die na een bezoek aan de Hobaho (bollenveilinghal) daar nog onder een genot van een borreltje de deals van de dag kwamen bespreken. In die tijd dat de Haven nog open lag, legden daar tijdens de feestweek ook kermisexploitanten hun boten aan om hun attracties verder te vervoeren naar het kermisterrein, het land achter het beroemde en in 1971 gesloopte etablissement De Witte Zwaan aan het Vierkant.

Op deze centrale plek, te midden van alle voorzieningen, worden momenteel 20 betaalbare koop- en 9 sociale huur appartementen gerealiseerd.

De Beurs is ontworpen als een compact en veilig huis. Het tijdloze ontwerp, de warme kleuren, geveltextuur en speels variërende gevels met balkons geven De Beurs een eigen gezicht dat zich naadloos voegt in de architectuur van het Lisse centrum.

Meer informatie

Kenmerken

Project
De Beurs Haven 4
Start verkoop
Verkoop gestart
Start verhuur
Verhuur gestart
Woningen
0 van 29 beschikbaar
Type woningen
Appartement

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Lisse.

Aanmelden