Vuursteeglaan Lisse

Lisse - Lisse
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.
Huurprijzen n.n.b.

Over dit project

Aan de Vuursteeglaan in Lisse heeft projectontwikkelaar Timpaan het voornemen een nieuw woningbouwproject van circa 85 woningen te realiseren, bestaande uit circa 35 ééngezinswoningen (van vrijstaande woningen, twee-onder-één-kap woningen tot rijwoningen) en circa 50 appartementen vooral in de betaalbare koop en sociale huur. Met alle voorzieningen en het centrum van Lisse in de nabijheid is het een unieke locatie in Lisse. Je bent zo op de rondweg, in het groen en alle voorzieningen zijn binnen handbereik! Het is prachtig wonen aan de Vuursteeglaan.

Op dit moment wordt er samen met de gemeente gewerkt aan een stedenbouwkundig plan. Behalve dat het duurzame en gasloze woningen worden, wordt er veel aandacht besteed aan de beeldkwaliteit.

Ben je nieuwsgierig geworden? Schrijf je dan in voor deze ontwikkeling en vul de woonwensen enquête in. Met deze informatie kunnen we de ontwikkeling nog beter afstemmen op jouw behoeftes en woonwensen en die van vele anderen belangstellenden. Hiermee kan een plan gerealiseerd worden dat maximaal aansluit bij de wensen van de toekomstige bewoner. De toekomstige bewoner staat centraal!

Meer informatie

Kenmerken

Project
Vuursteeglaan Lisse
Koopwoningen
65
Huurwoningen
20
Type woningen
2-onder-1-kap, Appartement, Eengezinswoning, Hoekwoning, Rijwoning, Tussenwoning, Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Lisse.

Aanmelden