Viersteeg

Lisse - Lisse
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.
Huurprijzen n.n.b.

Kenmerken

Woonoppervlak
40 - 175m2
Aantal slaapkamer(s)
1 - 5

Over dit project

Aan de zuidzijde van Vuursteeglaan in Lisse heeft projectontwikkelaar Timpaan het voornemen een nieuw woningbouwproject van 82 woningen te realiseren dat aansluit op de woonwensen van de geïnteresseerden en ontwikkeld wordt met respect voor haar omgeving. In het project zit 25% sociale huurappartementen en 35% beneden- en bovenwoningen bestemd voor het middensegment, waaronder levensloopbestendige benedenwoningen. Daarnaast omvat het plan rijwoningen, twee-onder-één-kapwoningen en vrijstaande woningen. Waarvan een deel van de vrijstaande woningen ook levensloopbestendig uitgevoerd gaan worden. Het wordt een mooie mix waar voor iedereen een nieuw thuis mogelijk is. Voor starters, gezinnen en senioren.

De Vuursteeglaan ligt mooi gelegen aan de rand van Lisse, maar met de voorzieningen van het centrum nog steeds om de hoek. Heb je interesse in wonen in dit plan? Of wil je op de hoogte gehouden worden? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Viersteeg
Start verkoop
2024 (4e kwartaal)
Start verhuur
2024 (4e kwartaal)
Type woningen
(Patio)Bungalow, 2-onder-1-kap, Appartement, Eengezinswoning, Geschakeld, Herenhuis, Hoekwoning, Maisonnette, Overig, Rijwoning, Tussenwoning, Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Lisse.

Aanmelden