Viersteeg

Lisse - Lisse
Toekomstig aanbod

€ 735.000,- tot € 1.015.000,-
Huurprijzen n.n.b.

Kenmerken

Woonoppervlak
40 - 175m2
Aantal slaapkamer(s)
1 - 5

Over dit project

In Lisse komen rust en levendigheid samen. Het pittoreske centrum - op loopafstand van de nieuwe wijk Viersteeg - straalt een gezellige sfeer uit met zijn knusse winkeltjes, gezellige cafés en lokale markten. Hier ervaar je het beste van beide werelden: een gemeenschap met rijke geschiedenis en tegelijkertijd een moderne levensstijl. Onze nieuwe wijk Viersteeg, geïnspireerd door de mythische Fenix, biedt jou de kans om te herrijzen in een nieuw, groen thuis vol mogelijkheden en wooncomfort!

De eerste fase gaat binnenkort in verkoop en zal bestaan uit:

- 3 vrijstaande woningen van ruim 180m2

- 1 vrijstaande geschakelde woning van ruim 165m2

- 4 twee-onder-één-kapwoningen van circa 145m2

- 12 twee-onder-één-kapwoningen van circa 155 tot 165m2

- 4 semi-bungalows van ruim 150m2

Aan de zuidzijde van Vuursteeglaan in Lisse heeft projectontwikkelaar Timpaan het voornemen een nieuw woningbouwproject van 82 woningen te realiseren dat aansluit op de woonwensen van de geïnteresseerden en ontwikkeld wordt met respect voor haar omgeving. In het project zit 25% sociale huurappartementen en 35% beneden- en bovenwoningen bestemd voor het middensegment, waaronder levensloopbestendige benedenwoningen. Daarnaast omvat het plan rijwoningen, twee-onder-één-kapwoningen en vrijstaande woningen. Waarvan een deel van de vrijstaande woningen ook levensloopbestendig uitgevoerd gaan worden. Het wordt een mooie mix waar voor iedereen een nieuw thuis mogelijk is. Voor starters, gezinnen en senioren.

De Vuursteeglaan ligt mooi gelegen aan de rand van Lisse, maar met de voorzieningen van het centrum nog steeds om de hoek. Heb je interesse in wonen in dit plan? Of wil je op de hoogte gehouden worden? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Viersteeg
Start verkoop
2024 (3e kwartaal)
Start verhuur
2024 (3e kwartaal)
Woningen
0 van 24 beschikbaar
Prijs
€ 735.000,- tot € 1.015.000,-
Type woningen
(Patio)Bungalow, 2-onder-1-kap, Appartement, Eengezinswoning, Geschakeld, Herenhuis, Hoekwoning, Maisonnette, Overig, Rijwoning, Tussenwoning, Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Lisse.

Aanmelden