Nieuw Trompenburg

Lisse - Lisse
Toekomstig aanbod

€ 320.000,- tot € 875.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
60 - 180m2
Kaveloppervlak
125 - 370m2

Over dit project

WONEN, SPELEN EN ONTMOETEN
Op een prachtige plek tussen de Achterweg, de Vuursteeglaan en de Heereweg, iets ten zuidwesten van het centrum van Lisse, ontwikkelt Wilma Wonen in samenwerking met de gemeente Lisse een nieuwe woonwijk ‘Nieuw Trompenburg’. Vroeger stond hier het woonzorgcentrum Rustoord en de Austria deurenfabriek. Sinds de sloop van de vroegere bebouwing van Rustoord en de Austria fabriek, ligt het terrein te wachten op een waardevolle herbestemming.

DORPSE, GROENE EN TOEKOMSTBESTENDIG WIJK
Nieuw Trompenburg wordt straks een fijne plek voor de hele omgeving. Rustige straatjes met een vriendelijke, dorpse sfeer, met veel plek voor groen en waar kinderen fijn kunnen spelen. De wijk zal, qua architectuur, sfeer en stedenbouw, goed aansluiten op het bestaande karakter van de omliggende buurt.

Groen wordt een belangrijke drager in het plan in de vorm van 2 groenstroken met veel bomen. Daarnaast komt er een centrale plek met speelgelegenheid voor alle kinderen uit de buurt. Nieuw Trompenburg wordt een prettige, toekomstbestendige woonomgeving, waarin duurzaamheid en natuurinclusiviteit een belangrijke rol spelen wijk.

WONINGAANBOD VOOR EEN BREDE DOELGROEP
In Nieuw Trompenburg komen 63 woningen, die aantrekkelijk zijn voor een brede doelgroep waaronder gezinnen. Het woningprogramma bestaat uit 44 koopwoningen, waarvan 18 twee-onder-een-kapwoningen, 6 drie-onder-een-kapwoningen en 19 herenhuizen, en zoals het er nu naar uit ziet een vrije kavel. In de nieuwbouwwijk komen ook 20 appartementen. Dit zal een brede doelgroep aanspreken.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Nieuw Trompenburg
Start verkoop
2024 (3e kwartaal)
Prijs
€ 320.000,- tot € 875.000,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Appartement, Eengezinswoning, Geschakeld, Herenhuis, Rijwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Lisse.

Aanmelden