Wandgrimeurs

Nieuw Trompenburg

Lisse - Lisse
Toekomstig aanbod

Over dit project

Wonen, spelen en ontmoeten
Op een prachtige plek tussen de Achterweg, de Vuursteeglaan en de Heereweg, iets ten zuidwesten van het centrum van Lisse, ontwikkelt Wilma Wonen in samenwerking met de gemeente Lisse een nieuwe woonwijk ‘Nieuw Trompenburg’. Vroeger stond hier het woonzorgcentrum Rustoord en de Austria deurenfabriek. Sinds de sloop van de vroegere bebouwing van Rustoord en de Austria fabriek, ligt het terrein te wachten op een waardevolle herbestemming.

Het plan in een notendop

Nieuw Trompenburg wordt straks een fijne plek voor de hele omgeving. Rustige straatjes met een vriendelijke, dorpse sfeer, met veel plek voor groen en waar kinderen fijn kunnen spelen. De wijk zal, qua architectuur, sfeer en stedenbouw, goed aansluiten op het bestaande karakter van de omliggende buurt.
Meer informatie vindt u op de projectwebsite www.nieuwtrompenburg.nl

Meer informatie

Kenmerken

Project
Nieuw Trompenburg
Type woningen
Overig

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Lisse.

Aanmelden