't Speykpark fase 3 - De Waterkanten

Lisse
Actueel aanbod

€ 400.000,- tot € 680.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
109 - 182m2
Kaveloppervlak
94 - 339m2
Aantal slaapkamer(s)
3 - 4

Over dit project

Aan de Ringvaart in Lisse wordt ’t Speykpark fase 3 ontwikkeld. De woningen maken onderdeel uit van de stedelijke ontwikkeling ‘De Waterkanten’ in Lisse.

In 't Speykpark fase 3 komen 40 energieneutrale eengezinswoningen – rijwoningen, Herenhuizen en twee-onder-één-kapwoningen.

Woningen in 'T Speykpark fase 3
*Eengezinswoning type Hartog met een woonoppervlakte van 116 m² v.a. € 425.000,- tot ca. € 450.000,- v.o.n.
*Herenhuizen type Van Speyk met een woonoppervlakte van 175 m² v.a. € 620.000,- tot ca. € 680.000,- v.o.n.
*100% GERESERVEERD Eengezinswoning type Wassenaer
*100% GERESERVEERD Eengezinswoning type Van Heiden
*100% GERESERVEERD Twee-onder-één-kapwoning type Kortenaer
*100% GERESERVEERD Twee-onder-één-kapwoning type Ruyter

Wonen in Lisse
Wonen in Lisse betekent veelzijdig wonen. Lisse heeft het allemaal: de knusse gezelligheid van een dorp en een aantal maanden per jaar de allure van een toeristische trekpleister van formaat. Niet voor niets komen toeristen uit de hele wereld naar Lisse om de bloeiende bloemen in al hun pracht en praal te bewonderen. De mooie brede zandstranden van Noordwijk en het uitgestrekte duingebied liggen op maar 9 kilometer afstand. Daarnaast ben je ook zo bij het unieke waterrecreatiegebied de Kaag en het Groene Hart. In en om Lisse is het goed recreëren!

Planning
De woningen van ‘t Speykpark zijn momenteel in PreSale. Lees hier het gehele verkoopproces.

De start verkoop zal naar verwachting eind september plaatsvinden, nadat er goedkeuring is gegeven door de gemeente Lisse op het definitief ontwerp inrichtingsplan.

Energieneutraal wonen: een lagere energierekening én een lagere hypotheekrente
In ‘t Speykpark geniet je van de vele voordelen van duurzame nieuwbouw. Zo woon je hier met verlaagde maandlasten. De woningen in ‘t Speykpark worden Energieneutraal (EPC 0) gebouwd, wat onze kopers recht geeft op het afsluiten van een Duurzaamheidshypotheek met mooie rentekortingen.

Meerdere banken geven kopers stevige hypotheekvoordelen bij aanschaf van een energieneutrale woning. Eén van de beste voorbeelden van een Duurzaamheidshypotheek met sublieme voorwaarden is de Klimaat Plus Hypotheek van Triodos, die je via VORM Sales & Finance kunt afsluiten.

De 10-jaars basisrente voor de Klimaat Plus Hypotheek bedraagt momenteel: 1,05%. Bij een 20-jaars basisrente is dit momenteel: 1,35%.
Meer weten? Lees hier meer over de duurzaamheidshypotheek.

Interesse
Heb je interesse en wil je vrijblijvend op de hoogte gehouden worden? Vul hier het interesseformulier in en we houden je op de hoogte! Wil je direct al contact? Neem dan contact op met onze WoningCoaches van VORM Sales & Finance via 0186-618777 en vraag naar Priscilla of Enny.

Meer informatie

Kenmerken

Project
't Speykpark fase 3 - De Waterkanten
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
40 (waarvan 40 beschikbaar)
Prijs
€ 400.000,- tot € 680.000,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Geschakeld, Hoekwoning, Tussenwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Lisse.

Aanmelden