't Speykpark - De Waterkanten te Lisse

Lisse
Actueel aanbod

€ 585.000,- tot € 890.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
143 - 213m2
Kaveloppervlak
163 - 653m2
Inhoud
503 - 785m3
Aantal kamers
4 - 5

Over dit project

Deze 7 woningen bestaan uit:

2 Twee-onder-één-kapwoningen - Type Ghent:
Woningtype Ghent is een twee-onder-één-kapwoning met een breedte van 7, 56 m en een diepte van 10,76 m. Deze woning heeft op de begane grond een royale woonkamer met open keuken, op de 1e verdieping standaard 4 slaapkamers, een luxe badkamer en een apart 2e toilet. De 2e verdieping is nog vrij indeelbaar, er is al wel een aparte technische ruimte. De woning heeft een eigen garage en een oprit op een zeer ruim kavel.

3 Vrijstaande woningen - Type Florisse:
Woningtype Florisse is een vrijstaande woning met een breedte van 7,19 m en een diepte van 11,38 m. Deze woning heeft op de begane grond een zeer ruime woonkamer met open keuken, op de 1e verdieping standaard 4 slaapkamers, een luxe badkamer en een apart 2e toilet. De 2e verdieping is nog vrij indeelbaar, er is al wel een aparte technische ruimte. De woning heeft een eigen garage en een oprit op een zeer royal en mooi gelegen kavel.

2 Vrijstaande woningen XL - Type Heemskerk:
Woningtype Heemskerk is een vrijstaande XL-woning met een breedte van 7,19 m en een diepte van 13,78 m. Deze woning heeft op de begane grond een zeer royale woonkamer met open keuken, op de 1e verdieping standaard 3 slaapkamers, een luxe badkamer en een apart 2e toilet. De 2e verdieping is nog vrij indeelbaar, er is al wel een aparte technische ruimte. De woning heeft een eigen garage en een oprit op een zeer royal en mooi gelegen kavel.

Download hier alle verkoopdocumenten van 't Speykpark fase 2.

Planning:
De omgevingsvergunning voor fase 2 is al aangevraagd van de gemeente Lisse. De prognose start bouw staat gepland voor het 1e kwartaal van 2019 en de oplevering zal dan circa een jaar later zijn.
 
De Duurzaamheidshypotheek
Omdat de woningen in ‘t Speykpark duurzaam gebouwd worden heeft u de mogelijkheid om via VORM Finance een Duurzaamheidshypotheek af te sluiten. Via deze link vertellen wij u graag over de fantastische mogelijkheden die VORM Finance met de Duurzaamheidshypotheek voor u kan betekenen.
  
Bel 0186 - 618 777 en vraag naar Daniëlle, Miriam of Marco. Dit zijn uw Hypotheekspecialisten voor ‘t Speykpark. U kunt Danielle, Miriam of Marco ook mailen: D.Schuller@vorm.nl,  M.Dallo@vorm.nl of M.Bijl@vorm.nl . Voor een afspraak bent u altijd welkom bij ons op kantoor, maar uiteraard behoort een belafspraak ook tot de mogelijkheden.

Meer informatie

Kenmerken

Project
't Speykpark - De Waterkanten te Lisse
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
28 (waarvan 6 beschikbaar)
Prijs
€ 585.000,- tot € 890.000,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Lisse.

Aanmelden