't Speykpark - De Waterkanten te Lisse

Lisse
Actueel aanbod

€ 516.000,- tot € 516.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
178 - 178m2
Kaveloppervlak
163 - 163m2
Inhoud
615 - 615m3
Aantal kamers
4 - 5

Over dit project

Aan de Ringvaart in Lisse komt een nieuwe woonwijk genaamd ’t Speykpark, onderdeel van de ontwikkeling van De Waterkanten in Lisse. Fase 1 van 't Speykpark is in verkoop en binnenkort is het de beurt aan fase 2. Start pre-qualify vindt dinsdagavond 18 september plaats vanaf 20.00 uur. We zullen u binnenkort meer informeren over het inschrijfproces. Dit zal digitaal verlopen op tijdsvolgorde. In deze tweede fase komen 7 prachtige woningen in dezelfde architectuur als fase 1.Deze 7 woningen bestaan uit:- 2 Twee-onder-één-kapwoningen - Type Ghent;- 3 Vrijstaande woningen - Type Florisse;- 2 Vrijstaande woningen XL - Type Heemskerk.
Schrijf u vrijblijvend in bij interesse en wij houden u op de hoogte van deze 2e fase.

In Fase 1 is nog maar één woning, Type Callenburgh beschikbaar.
 
Woningtype Callenburgh
Dit mooie woningtype is een geschakelde twee-onder-één-kapwoning met een breedte van maar liefst 7,30 m en een diepte van 10,76 m. Deze woning heeft dus op de begane grond een enorme woonkamer met open keuken. Ook op de 1e verdieping is de royale woning in basis al voorzien van 4 slaapkamers, een luxe badkamer én uiteraard een apart 2e toiletruimte. De 2e verdieping is door u vrij in te delen, rekening houdend met de aanwezige aparte technische ruimte. De woning heeft een brede én diepe achtertuin. Woningtype Callenburgh zijn de bouwnummers 12 t/m 17 en is in twee varianten verkrijgbaar. De prijs is vanaf € 516.000,- vrij op naam.
 
Fase 1 is in verkoop, kijk bij woningtypes voor de laatste beschikbare woningen. Heeft u interesse in een woning,  schrijf u dan vrijblijvend of neem contact op met Chantal Lefeber Makelaars B.V. via telefoonnummer 0252 429 119.

De Duurzaamheidshypotheek
Omdat de woningen in ‘t Speykpark duurzaam gebouwd worden heeft u de mogelijkheid om via VORM Finance een Duurzaamheidshypotheek af te sluiten. Via deze link vertellen wij u graag over de fantastische mogelijkheden die VORM Finance met de Duurzaamheidshypotheek voor u kan betekenen.
  
Bel 0186 - 618 777 en vraag naar Daniëlle, Miriam of Marco. Dit zijn uw Hypotheekspecialisten voor ‘t Speykpark. U kunt Danielle, Miriam of Marco ook mailen: D.Schuller@vorm.nl,  M.Dallo@vorm.nl of M.Bijl@vorm.nl . Voor een afspraak bent u altijd welkom bij ons op kantoor, maar uiteraard behoort een belafspraak ook tot de mogelijkheden.

Planning fase 1:
De start van de bouw is gepland voor het derde kwartaal van 2018 zijn en de oplevering is circa een jaar later.

Meer informatie

Kenmerken

Project
't Speykpark - De Waterkanten te Lisse
Koopwoningen
21
Prijs
€ 516.000,- tot € 516.000,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Lisse.

Aanmelden