't Speykpark - De Waterkanten te Lisse

Lisse
Actueel aanbod

€ 516.000,- tot € 805.500,-

Kenmerken

Woonoppervlak
143 - 213m2
Kaveloppervlak
163 - 570m2
Inhoud
503 - 785m2
Aantal kamers
4 - 5

Over dit project

NOG ENKELE WONINGEN TYPE CALLENBURGH BESCHIKBAAR!!!
 
Woningtype Callenburgh
Dit mooie woningtype is een geschakelde twee-onder-één-kapwoning met een breedte van maar liefst 7,30 m en een diepte van 10,76 m. Deze woning heeft dus op de begane grond een enorme woonkamer met open keuken. Ook op de 1e verdieping is de royale woning in basis al voorzien van 4 slaapkamers, een luxe badkamer én uiteraard een apart 2e toiletruimte. De 2e verdieping is door u vrij in te delen, rekening houdend met de aanwezige aparte technische ruimte. De woning heeft een brede én diepe achtertuin. Woningtype Callenburgh zijn de bouwnummers 12 t/m 17 en is in twee varianten verkrijgbaar. De prijs is vanaf € 516.000,- vrij op naam.
 
Het plan is in verkoop, kijk bij woningtypes voor de nog beschikbare woningen. Heeft u interesse in een woning,  schrijf u dan vrijblijvend in via https://vorm.nl/tspeykpark/interesse of neem contact op met Chantal Lefeber Makelaars B.V. via telefoonnummer 0252 429 119.

De Duurzaamheidshypotheek
Omdat de woningen in ‘T Speykpark duurzaam gebouwd worden heeft u de mogelijkheid om via VORM Finance een Duurzaamheidshypotheek af te sluiten. U kunt NU al een zogenaamde Quickscan laten uitvoeren. Via deze link vertellen wij u graag over de fantastische mogelijkheden die VORM Finance met de Duurzaamheidshypotheek voor u kan betekenen.

De gratis financiële Quickscan van VORM Finance
WILT U OP VOORHAND AL WETEN OF OOK HIER KUNT GAAN WONEN EN WAT UW MAANDLASTEN ONGEVEER GAAN WORDEN? PROFITEER VAN ONZE QUICKSCAN-SERVICE EN U WEET SNEL WAAR U AAN TOE BENT. VANAF NU IS ONS QUICKSCAN-LOKET GEOPEND!
 
MEER WETEN, EEN QUICKSCAN OPVRAGEN OF DIRECT EEN AFSPRAAK MAKEN?
 
Bel 0186 - 618 777 en vraag naar Daniëlle, Miriam of Marco. Dit zijn uw Hypotheekspecialisten voor ‘t Speykpark. U kunt Danielle, Miriam of Marco ook mailen: D.Schuller@vorm.nl,  M.Dallo@vorm.nl of M.Bijl@vorm.nl . Voor een afspraak bent u altijd welkom bij ons op kantoor, maar uiteraard behoort een belafspraak ook tot de mogelijkheden.

‘t Speykpark
Aan de prachtige Ringvaart in het mooie Lisse zal binnenkort een compleet nieuwe woonwijk verschijnen. Deze woonwijk, genaamd ’t Speykpark, is onderdeel van de ontwikkeling van De Waterkanten in Lisse.

De eerste fase van ’t Speykpark bestaat uit 21 woningen in 3 unieke en ruime tot zéér ruime woningtypen:

*De vrijstaande woningen in twee varianten
*De vrijstaande variant. Deze ruime woningen zullen worden gerealiseerd in een Oud Hollandse stijl en hebben de afmetingen van circa 6,6m x 11 meter. Het woonoppervlak van deze vrijstaande woningen bedraagt circa 179m2.
*De vrijstaande XL-variant. Deze ruime woningen zullen worden gerealiseerd in een Oud Hollandse stijl en hebben de afmetingen van circa 6,6m x 13,5 meter. Het woonoppervlak van deze XL-vrijstaande woningen bedraagt maar liefst circa 213m2.
*De ruime twee-onder-een-kapwoningen. Deze ruime woningen zullen worden gerealiseerd in een Oud Hollandse stijl en hebben de afmetingen van circa 6m x 10,5 meter. Het woonoppervlak van deze twee-onder-een-kapwoningen bedraagt circa 143m2.
*De extra ruime twee-onder-een-kapwoningen. Deze extra woningen zullen worden gerealiseerd in een Oud Hollandse stijl en hebben een breedte van maar liefst 7,3 meter en een diepte van 10,5 meter. Het woonoppervlak van deze extra ruime twee-onder-een-kapwoningen bedraagt maar liefst circa 178m2.
Alle woningen hebben hun eigen unieke kwaliteiten. ’T Speykpark wordt een rustige woonbuurt met zicht op de prachtige Ringvaart. De kavels van de woningen variëren van circa 175 m2 tot wel 550 m2.  

Planning
De start van de bouw is gepland voor het tweede kwartaal van 2018 zijn en de oplevering is circa een jaar later.

Meer informatie

Kenmerken

Project
't Speykpark - De Waterkanten te Lisse
Koopwoningen
21
Prijs
€ 516.000,- tot € 805.500,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Lisse.

Aanmelden