Waterkanten Villa Appartementen

Lisse
Actueel aanbod

€ 761.900,- tot € 761.900,-

Kenmerken

Woonoppervlak
184 - 184m2
Inhoud
485 - 485m3
Aantal slaapkamer(s)
5

Over dit project

Nog één penthouse beschikbaar! De Villa Appartementen zijn al in aanbouw en worden in april/mei 2019 opgeleverd! De laatste woning, type Morgenstond, wordt nu aangeboden zonder bouwrente.

Penthouse Morgenstond is een extra groot 5-kamerappartement van ca. 184 m2. De vrij-op-naam-prijs van bouwnummer 40 is € 761.900,- inclusief één parkeerplaats. Daarnaast is er nog de mogelijkheid om een extra parkeerplaats te kopen voor € 12.500,- v.o.n.

Type Morgenstond heeft een totale oppervlakte van 184 m2;
De buitenruimte aan de waterzijde heeft een oppervlakte van 37 m2;
De buitenruimte aan de landzijde heeft een oppervlakte van 62 m2.
Bekijk type Morgenstond in de brochure.


DE VILLA APPARTEMENTEN
Wonen in Lisse betekent veelzijdig wonen. Lisse heeft het allemaal: de knusse gezelligheid van een dorp en een aantal maanden per jaar de allure van een toeristische trekpleister van formaat. Niet voor niets komen toeristen uit de hele wereld naar Lisse om de bloeiende bloemen in al hun pracht en praal te bewonderen. De mooie brede zandstranden van Noordwijk en het uitgestrekte duingebied liggen op maar 9 kilometer afstand. Daarnaast ben je ook zo bij het unieke waterrecreatiegebied de Kaag en het Groene Hart. In en om Lisse is het goed recreëren!

Aan de Ringvaart in Lisse worden 2 appartementengebouwen ontwikkeld. De gebouwen maken onderdeel uit van de stedelijke ontwikkeling ‘De Waterkanten’ in Lisse. Het eerste gebouw dat in verkoop zal gaan is het meest zuidelijk gelegen en omvat 20 luxe villa appartementen. Het gebouw bestaat uit 5 woonlagen bovenop een deels verdiepte stallingsgarage. In een villa appartement heb je alle ruimte om te genieten. De grote raampartijen zorgen voor veel licht in jouw huis. De villa appartementen beschikken over ruime balkons tot wel 35 m2! Vanaf het ruime balkon kun je genieten van de zon, het uitzicht, de rust en de Ringvaart. Op de bovenste laag bevinden zich 2 prachtige penthouses met uitzicht op de Ringvaart. De appartementen worden hoogwaardig afgewerkt en zullen een luxe uitstraling krijgen.

Wil je wel in de Waterkanten wonen, maar liever in een huis? Kijk dan eens bij project 't Speykpark!

Duurzaamheidshypotheek
Via deze link vertellen wij je graag over de fantastische mogelijkheden die VORM Sales & Finance met de Duurzaamheidshypotheek voor je kan betekenen.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Waterkanten Villa Appartementen
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
40 (waarvan 1 beschikbaar)
Prijs
€ 761.900,- tot € 761.900,-
Type woningen
Appartement

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Lisse.

Aanmelden