Waterkanten Villa Appartementen

Lisse
Actueel aanbod

€ 761.900,- tot € 761.900,-

Kenmerken

Woonoppervlak
184 - 184m2
Inhoud
485 - 485m3
Aantal kamers
5

Over dit project

NOG 1 RUIM APPARTEMENT TE KOOP:

* TYPE MORGENSTOND, Bouwnummer 40. Dit extra grote 5-kamerappartement heeft een grootte van circa 184 m2. De vrij-op-naam-prijs van bouwnummer 40 is € 761.900,-


DE VILLA APPARTEMENTEN
Aan de Ringvaart in Lisse worden 2 appartementenblokken ontwikkeld. De gebouwen maken onderdeel uit van de stedelijke ontwikkeling ‘de Waterkanten’ in Lisse.
Het eerste gebouw dat in verkoop zal gaan is het meest zuidelijk gelegen en omvat 20 luxe villa appartementen. Het gebouw bestaat uit 5 woonlagen bovenop een deels verdiepte stallingsgarage. Alle appartementen beschikken over een zeer ruim balkon met voldoende mogelijkheden om van de zon en het uitzicht te kunnen genieten.
Op de bovenste laag bevinden zich 2 prachtige penthouses met uitzicht op de ringvaart.
De appartementen worden hoogwaardig afgewerkt en zullen een luxe uitstraling krijgen.

Duurzaamheidshypotheek
Via deze link vertellen wij u graag over de fantastische mogelijkheden die VORM Finance met de Duurzaamheidshypotheek voor u kan betekenen.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Waterkanten Villa Appartementen
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
40 (waarvan 1 beschikbaar)
Prijs
€ 761.900,- tot € 761.900,-
Type woningen
Appartement

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Lisse.

Aanmelden